Een goede referentie zegt meer dan duizend woorden!

Hieronder enkele referenties van verschillende relaties. Zoals u kunt zien wordt onze expertise door uiteenlopende bedrijven en organisaties ingezet.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw specifieke situatie. Wij denken graag met u mee!

Shared Service Centrum ICT (SSC-I DJI)

Shared Service Centrum ICT (SSC-I DJI)

Professionaliseren van de afdeling Servicemanagement met als doel de ICT dienstverlening continu te verbeteren.

Het resultaat mag er absoluut zijn. Er staat nu een team met een klantgerichte houding, wat regie en verantwoordelijkheid neemt en proactief het gesprek aangaat met onze business om dagelijks de dienstverlening te verbeteren.

— R. el Bachiri, Afdelingshoofd Servicemanagement, plv. directeur beheer
De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek

Het vormgeven en opstellen van een verbeterprogramma om de IT-afdeling te professionaliseren en daarmee de businesswaarde van de IT-dienstverlening aan advocaten en notarissen te vergroten.
NOC*NSF

NOC*NSF

Ontwikkelen, implementeren en borgen van een nieuw digitaal platform sportinfrastructuur t.b.v. veilige, duurzame en kwalitatief hoogwaardige sportaccommodaties en sportvloeren in Nederland. Met als doel klimaat neutrale sportaccommodaties in 2050.
Vitesse

Vitesse

Het vergroten van het succes bij (jeugd)trainers en spelers in een prestatie- en topsportcultuur. Doormiddel van het ontwikkelen van (persoonlijk)leiderschap in lijn met je behoeften en karakter.
Shared Service Centrum ICT (SSC-I DJI)

Shared Service Centrum ICT (SSC-I DJI)

Ontwikkelen, implementeren en borgen van een nieuwe Business Intelligence (BI) omgeving t.b.v. geautomatiseerde dienstverleningsrapportages (incl. dashboards en infographics). Klanten hebben hierdoor realtime inzicht in de kwaliteit van dienstverlening conform gecontracteerde KPI’s en inzicht in meerjarige trendanalyse (verantwoording- en stuurrapportages).

Maarten weet op een professionele manier vanuit visie resultaten te behalen

— C. van Ieperen, Servicemanager