Lezingen

Lezingen

Geef uw event een extra boost met een inspirerende gastspreker

Maarten van Kesteren is oprichter en eigenaar van Jungle IT & Organization. Hij treedt regelmatig op als inspirerende gastspreker tijdens (zakelijke) bijeenkomsten, events en congressen.

Zijn inzichten op toekomstig leiderschap en het organiseren van Operational- en Service Excellence om de businesswaarde van IT binnen organisaties te vergroten, zullen de huidige standpunten van uw gasten uitdagen.

De snel veranderende wereld daagt dienstverleningsorganisaties uit om anders te organiseren. Op inspirerende wijze spreekt Maarten over Service Excellence en vernieuwend leiderschap.

Vanuit zijn visie op Service Excellence heeft hij het VVE-dienstverleningsmodel ontwikkeld. Dit model brengt Service Excellence terug naar de kern, waardoor IT-professionals daadwerkelijk in staat zijn om de dienstverlening continu te verbeteren. Nodig Maarten uit voor uw event, bijeenkomst of congres.

Wat vraagt Service Excellence van uw organisatie?

Laat u bijpraten over de kern van Service Excellence en wat dit aan nieuw leiderschap vraagt binnen uw organisatie. Staat in uw jaarplan, businessplan of ander (visie)document ook dat de klant centraal moet staan?

Hoe wordt hier in de dagelijkse werkzaamheden invulling aan gegeven? Wie heeft er wel eens aan de klant gevraagd of hij of zij zich ook daadwerkelijk centraal voelt staan in de IT-dienstverlening die door uw bedrijf wordt geleverd?

En wat zou het antwoord van de klant zijn? Laat u bijpraten en krijg inzicht in hoe u deze vragen voor uw organisatie kunt beantwoorden.