Skip to main content

Referenties

Onze expertise wordt bij uiteenlopende bedrijven en organisaties ingezet. Hieronder enkele referenties bij verschillende relaties.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van uw specifieke situatie. Wij denken graag met u mee!

Shared Service Centrum ICT
(SSC-I DJI)

Professionaliseren van de afdeling Servicemanagement met als doel de ICT dienstverlening continu te verbeteren.

De Brauw Blackstone Westbroek

Het vormgeven en opstellen van een verbeterprogramma om de IT-afdeling te professionaliseren en daarmee de businesswaarde van de IT-dienstverlening aan advocaten en notarissen te vergroten.

Vitesse

Het vergroten van het succes bij (jeugd)trainers en spelers in een prestatie- en topsportcultuur. Doormiddel van het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap in lijn met je behoeften en karakter.

Cinx

NOC*NSF

Ontwikkelen, implementeren en borgen van een nieuw digitaal platform sportinfrastructuur t.b.v. veilige, duurzame en kwalitatief hoogwaardige sportaccommodaties en sportvloeren in Nederland. Met als doel klimaat neutrale sportaccommodaties in 2050.

Shared Service Centrum ICT
(SSC-I DJI)

Ontwikkelen, implementeren en borgen van een nieuwe Business Intelligence (BI) omgeving t.b.v. geautomatiseerde dienstverleningsrapportages (incl. dashboards en infographics). Klanten hebben hierdoor realtime inzicht in de kwaliteit van dienstverlening conform gecontracteerde KPI’s en inzicht in meerjarige trendanalyse (verantwoording- en stuurrapportages).

Topdesk See

Andersson Elffers Felix

SR Vision