Skip to main content

Over ons

Maarten van Kesteren is oprichter en eigenaar van Jungle IT & Organization. Dankzij zijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring binnen de IT-wereld, legt hij met zijn organisatie dagelijks de verbinding tussen het vakgebied van IT-professionals en de meerwaarde van IT-dienstverlening voor klanten en gebruikersorganisaties.

Vanuit een oprechte nieuwsgierigheid heeft Maarten de wereld kunnen ontdekken. Deze tocht heeft hem geleerd om ingewikkelde vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te analyseren.

Maarten van kesteren

Visie Jungle IT & Organization

Zijn visie en unieke werkwijze zijn geborgd in de activiteiten die Jungle IT & Organization uitvoert. Onbenut potentieel van IT-professionals binnen uw organisatie wordt geactiveerd en aangesproken. Hiermee slagen zij erin om samen de transitie vorm te geven en veranderingen direct te borgen binnen uw organisatie. Focus op kwaliteit, vernieuwing en het behalen van resultaten kenmerken de stijl van Jungle IT & Organization. Kritisch op de inhoud en sensitief naar de persoon. Positiviteit en plezier zijn daarbij essentiële factoren.

Ervaring

Vanwege zijn ruime ervaring slaagt Maarten er telkens in om complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern. Aan de hand van kritische waarnemingen maakt hij gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Vanuit zijn visie op Service Excellence heeft Maarten het VVE-dienstverleningsmodel ontwikkeld, waarmee professionals daadwerkelijk in staat worden gesteld om dagelijks de klanttevredenheid te vergroten. Zie ook de pagina Kennis. Tevens geeft Maarten de zeer succes volle ééndaagse workshop “Buurten bij de gebruiker”.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw organisatievraagstuk voor te leggen.